Sådan rengør du kalvestalden effektivt
Alkalisk sæbe, gasbrænder og kalk kan tage livet af de fleste bakterier, lød et af mange råd i workshop om økologiske kalve. Artiklen er fra arkivet og publiceret første gang i magasinet Kvæg, oktober 2016.
Vi kan ikke se dem med det blotte øje, men bakterie-indikatoren taler sit eget tydelige sprog: Det vrimler med bakterier på sutterne, som lovpligtigt er hængt op i boksene. De skal pilles ned, vaskes med sæbe, steriliseres i klorvand og tørre ud. Hav gerne to eller tre sæt, så der hele tiden er nogle i brug og nogle til vask og udtørring, lyder rådet fra Birgitte Kjemtrup Høyer, som er kvægrådgiver ved ØkologiRådgivning Danmark. og tovholder på dagens workshop om pasning af økologiske...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.