Seges efterlyser landets bedste kvægelev

For første gang kårer Seges årets bedste kvægelev.

Hvis du har landets bedste elev på din bedrift, er det nu, du skal indstille ham eller hende.

Seges uddeler nemlig for første gang i kvægsektoren prisen som 'Årets elev' på Kvægkongressen i februar 2020.

Alle bedrifter, der har/har haft elever fra landmandsuddannelsen ansat i perioden 1. august 2019 til 1. marts 2020, har mulighed for at indstille én elev pr. bedrift. 

Der er mange gode grunde til, at de danske landmænd, som har kvæg, nu også kårer årets elev. Det siger formanden for kvægsektionen i Landbrug & Fødevarer, Christian Lund.

"Helt grundlæggende vil vi gerne markere, hvor vigtigt det er for os landmænd og for erhvervet helt generelt, at der er unge, der vælger en uddannelse og en fremtid hos os. Uden unge har vores bedrifter og vores produktion jo reelt set ikke en fremtid", siger han.

"Samtidig vil vi gerne fremhæve, at vi som landmænd har utroligt mange dygtige og dedikerede elever på gårdene. De er hos os for at lære, men vi lærer også noget af dem: De kommer med nye øjne, nysgerrighed og ny viden, som landmanden og de øvrige ansatte på gården har stor glæde af i det daglige – både fagligt og socialt".

Kvægsektoren vil fremover hvert år ved Kvægkongressen kåre årets elev i kvægproduktionen.

Første kåring finder sted 24. februar 2020, og der er åbent for indstillinger allerede nu og frem til 30. januar 2020 kl. 12.00.

Årets elev belønnes med 6.000 kr. og en tur på gocart-banen sammen med kollegerne. Der er også præmier til de to øvrige elever, der kommer med i slutspurten.

Man kan indstille en elev ved at sende en mail til amc@seges.dk.

Emneord Kvægkongres 2020

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.