Stor mælkeproducent holder fast i robotterne - har investeret i nye
At omlægge til malkerobotter er en stor beslutning, der kræver mange overvejelser. Ejnar og Lars Christoffersen lavede grundig research, inden de traf deres valg. I denne artikel fortæller Lars Christoffersen om fordelen for ham ved at have robotter i en stor malkeproduktion.
Da landmand Lars Christoffersen kom hjem for at hjælpe sin far, Ejnar Christoffersen, med at drive slægtsgården, Kildegaarden ved Ørbæk på Fyn, var de i tvivl om, hvorvidt de skulle installere malkerobotter eller stoppe med at producere mælk.  "Vores gamle malkegrav var slidt op. Vi havde 250 køer dengang. Enten skulle vi have robotter, eller også skulle vi have det afviklet og have køerne sat ud. Der var ikke noget alternativ dengang. Jeg havde ikke lyst til at malke køer i malkegrav...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.