Succesfuld kartoffelmand er ny grovvareboss

Steen Bitsch har leveret stærke resultater hos Danespo de seneste år. Nu skal han stå i spidsen for grovvarerne.

Steen Bitsch, nuværende direktør i Danespo, bliver ny topchef i Vestjyllands Andel.

Det fortæller kartoffelvirksomheden i en pressemeddelelse.

Dermed bliver Steen Bitsch, der i 10 år har stået i spidsen for en større udvikling for Danespo, ny boss for det store grovvareselskab med hovedsæde i Ringkøbing.

Med annonceringen af skiftet er der nu sat navn på, hvem der skal afløse Carsten Lauridsen, når han som annonceret træder tilbage næste år.

Steen Bitsch har de seneste år leveret stærke resultater for Danespo, der også i år var nomineret til LandbrugsAvisens vækstpris for koncernens store fremgang i ind- og udland.

Nu skal han i stedet stå i spidsen for en af landets største grovvarekoncerner, nemlig Vestjyllands Andel. Selskabet havde i regnskabsåret 15/16 en omsætning på 1,8 mia. kr.

Sammen med partneren Danish Agro har Vestjyllands Andel de seneste år satset markant på udlandske opkøb og har i dag en væsentlig del af både omsætning og indtjening i udlandet. Kerneforretningen er dog fortsat foder- og grovvarehandlen med udgangspunkt i hovedsædet i Ringkøbing.

Danespo er ejet af franske Florimond-Desprez og DLF. Herfra ønsker man direktøren held og lykke.

»Steen Bitsch forlader en solid organisation med orden i tingene og en stærk chefgruppe, udtaler Truels Damsgaard, bestyrelsesformand i Danespo. Jeg er helt tryg ved situationen og er sikker på, at Danespo vil fortsætte den positive udvikling, virksomheden har været igennem de seneste 10 år.

Steen Bitsch tiltræder sin nye stilling til februar næste år. Derefter har han efter tidligere udmeldte planer et halvt års indkøring i jobbet sammen med Carsten Lauridsen. Til august forventes han at overtage driften af kerneforretningen, mens Carsten Lauridsen, der har været chef for Vestjyllands Andel i 32 år, fortsætter med sine poster i de udenlandske selskaber frem til marts 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.