Ugen på spidsen: Hvad kan vi egentlig lære af de irske sjatmalkere?
Det bliver aldrig muligt at nå det irske omkostningsniveau i Danmark. Vi skal udnytte vores egne styrker, plukke de sidste lavthængende frugter og stille skrappere krav til vores andelsselskaber og politikere.
Forleden dag spurgte en nordjysk mælkeproducent mig med et skævt smil på læben, hvorfor vi skrev så meget om »de der irske sjatmalkere«. Jamen, hvem kan ikke tage sig selv i at blive småmisundelig på mælkeproducenter, der kan klare sig uden stald og uden gæld og endda kan holde huldet som besætningsejer af en flok græsfodrede høveder med under 6.000 kg mælk pr. årsko i snit? Tilmed har de en regering, der har som erklæret målsætning på enhver måde at lette vejen for en markant øgning af...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.