Skyd høsten og vind en høstfest - nu også på video
Høsten er lige om hjørnet, og så er LandbrugsAvisens fotokonkurrence selvfølgelig på banen. Det gælder om at tage det første eller det bedste høstbillede, og som noget nyt kårer vi i år den bedste høstvideo. Derudover vil der være uge være en præmie til bedste foto.

Glem ikke mobiltelefon og kamera, når mejetærskeren luftes på markerne.

Nu sætter LandbrugsAvisen i samarbejde med Gjensidige den årlige konkurrence »Skyd høsten« i gang. I år er konkurrencen som noget nyt delt i tre, nemlig som sædvanligt »Skyd høsten bedst« og »Skyd høsten først«, og så den nye kategori ”Skyd bedste høstvideo”.

Vær hurtig på tasterne og send første foto af en høstet afgrøde og vær med i »Skyd høsten først«.

Eller send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind og vær med i konkurrencen »Skyd høsten bedst«.

Eller træk telefon eller videokamera frem og fang en flot, sjov eller pudsig situation fra årets høst på video og vær med i konkurrencen ”Skyd bedste høstvideo”.

Skyd høsten bedst og vind høstfest

I konkurrencen ”Skyd høsten bedst” kåres hver uge det bedste billede. Konkurrencen begynder i uge 28 og løber frem til 4. september.

Ugens vinder får tilsendt en stor skyd-høsten-lagkage til dig og dit markhold og deltager i konkurrencen om at blive den samlede vinder.

De otte ugevindere konkurrerer om at blive vindere af den samlede konkurrence ”Skyd høsten bedst”, og her er præmierne:

1. præmie: En høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af fotos trækkes lod om en iPad mini til værdi 2.300 kr.

Skyd høsten først

Hvis du vil deltage i »Skyd høsten først«, skal du være den første til at indsende billedet af den høstede afgrøde.

Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 11 afgrøder: Vinterbyg, engrapgræs, alm. rajgræs, rødsvingel, hvidkløver, vinterraps, triticale, vårbyg, vinterhvede, rug og havre.

Præmierne er til de personer, der først sender billeder og tekst ind for én af de 11 afgrøder. Det forudsættes, at der er tale om høst til modenhed og på markniveau. En prøverunde med mejetærskeren tæller ikke.

Vinderen for hver afgrøde modtager 1. stk. gavekort til Restaurant Flammen. Værdi 1.000 kr.

Skyd bedste høstvideo

I år har vi en ny kategori, nemlig ”Skyd bedste høstvideo”.

Skyd en video af et motiv eller en situation i høsten. Konkurrencen ”Skyd bedste høstvideo” løber fra uge 28 til og med 4. september.

Mere om dette tema

Her kan du se indsendte billeder og læse artikler i forbindelse med LandbrugsAvisen og Gjendsidiges årlige konkurrence "Skyd høsten".

Læs mere om og deltag i konkurrencen her

Vinderen af konkurrencen modtager en iPhone 6, værdi 4.599 kr.

Sådan gør du

”Skyd høsten først” og Skyd høsten bedst”:

Gå ind på www.landbrugsavisen.dk/skyd

Udfyld felterne med information og kontaktoplysninger

Upload dit billede (du kan uploade op til tre billeder)
 

”Skyd bedste høstvideo”

1. Læg din video op på youtube eller vimeo og send web-adressen til konkurrence@landbrugsavisen.dk, eller

2. Brug eventuelt tjenesten www.wetransfer.com, der er gratis, læg videoen op og send den til konkurrence@landbrugsavisen.dk
 

Betingelser for at deltage

I alle tre konkurrencer er det en betingelse for at vinde, at ejer, forpagter, driftsleder eller maskinfører på det høstede areal er villig til at fortælle mere om høsten.
Alle indsendte billeder, videoer og kommentarer skal være fra i år. 
Alle indsendte billeder, videoer og kommentarer bliver vist på landbrugsavisen.dk, og et udvalg af de bedste fotos bliver trykt i LandbrugsAvisen.
Alle præmier i de to konkurrencer udloddes af LandbrugsAvisen i samarbejde med Gjensidige.
Alle, også ikke-landmænd, kan deltage i de to konkkurrencer, dog ikke medarbejdere ved LandbrugsMedierne og Gjensidige.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.