Video: I fuld gang med vinterbyghøsten

I videoen er det maskinerne fra Gesinggaard, der ligger i Galten, som æder sig gennem vinterbyggen. 

Vinterbyghøsten blev åbnet onsdag aften og færdiggjort dagen efter. Den endte på en vandprocent på 15%. 

I videoen er det Gesinggaards ejer, Steen Nørgaard, der selv kører fra. Han driver bedriften sammen med sin hustru Lissy Nørgård. 

De har omtrent 300 ha agerjord i det omkringliggende område ved Herskind, Sjelle og Skjørring i Midtjylland. Disse arealer bliver primært opdyrket med skiftevis hvede, byg, rug og raps. 

Udover de 300 ha agerjord, har de også 15 ha skovdrift samt 20 ha naturarealer. Yderligere har de omkring 14.000 årlige slagtesvin. De har ikke selv nogen avlsdyr, men køber smågrise af Steen Nørgaards bror, Leif Nørgård. 

Videoen er indsendt af Kasper Michelsen, der dermed deltager i "Skyd bedste høstvideo" og har chancen for at vinde en iPhone SE 32 GB til en værdi af 3.699 kr. 

Mere om dette tema

Her kan du se indsendte billeder og læse artikler i forbindelse med LandbrugsAvisen og Gjensidiges årlige konkurrence "Skyd høsten". 

Læs mere om konkurrencen her eller deltag med dine egne billeder her

Kunne du også tænke dig at deltage? Så klik her
 

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 11 afgrøder:

  • Allerede høstet: Engrapgræs
  • Mangler høst: Alm. rajgræs, rødsvingel, vinterbyg, vinterraps, hvidkløver, vinterhvede, vårbyg, triticale, rug og havre.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr. 

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.