Dal-Bo går til angreb på majsstub
Dal-Bo præsenterer mange produktudviklinger af interesse for kvægbrugere og en ny superstærk Cambridge-tromlering på Agromek.

Danske Dal-Bo tilpasser konstant sine produkter til markedets behov og øger redskabernes fleksibilitet.

Med knivtromler monteret i ophænget til planerplankerne bliver Maxiroll-tromlen nu også er redskab til brug i stubben til knusning og neddeling af stubben efter kerne- og kolbemajs samt silomajs på bedre boniteteter eller i områder med konstateret forekomst af majshalvmølet.

Med i Herning er også en frontstrigle til halm-management, etablering af falsk såbed samt græsmarkspleje.

Desuden vises en Maxiroll Greenline græsmarkstromle, der med liftmontering og tre meters arbejdsbredde især henvender sig til det knap så krævende jordtilliggende, hvor der ønskes intensiv græsmarkspleje med mulighed for eftersåning.

Sidst, men langtfra mindst præsenterer Dal-Bo også en helt ny og patenteret cambridge-tromlering i et lettere og stærkere design. Snowflke, som ringen er døbt, er seks gange så stærk som de hidtidige ringe og fås i diametre fra 50 til 65 cm.

 

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Stand: X1120

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.