Efter uvished: Kendt maskinforretning lander Case IH
Søllested Maskinforretning bliver Case IH-forhandler for Lolland-Falster, Møn og det sydlige Sjælland.

Et uroligt år lander nu for Søllested Maskinforretning.

Først blev man i starten af året opsagt som en af landets få tilbageværende John Deere-forhandlere til fordel for Semler Agro.

Siden er der gået måneder i uvished om, hvad fremtiden skulle byde på.

Søllested meldte dog i slutningen af juni ud, at man ville fortsætte som maskinforretning i samme omfang som før med to afdelinger og sit faste mandskab.  

Og tæt på deadline til at forhandlingen for John Deere på Lolland-Falster overgår til Semler Agro, så kan maskinforretningen så melde ud, at man er ny Case IH-forhandler i området, på Møn og den sydligste del af Sjælland. Dermed afløser Søllested Johannes Mertz som Case IH-forhandler i området, hvor den tidligere røde forhandler nu fremover vil koncentrere sig om sit andet mærke New Holland.

Ifølge en pressemeddelelse fra Case IH, der var klausuleret til kl. 8 onsdag, glæder indehaver Torben Kepp Jensen sig over de nye muligheder og opbakningen fra kunderne op til mærkeskiftet.

”Vores kunder og medarbejdere har bakket op og har vist stor interesse for Søllested Maskinforretning og hvad der skulle ske i fremtiden, hvilket jeg er yderst taknemmelig for, da det har været en turbulent tid, forretningen har været igennem”, lyder det bl.a. fra Torben Kepp Jensen, der betegner Case IH som ”den optimale løsning for fortsat at levere service af høj kvalitet og sælge de bedste maskiner til vores kunder”.  

Case IH: Vi kommer tættere på

Fra Case IH lægges der vægt på, at man nu går bort fra at have en forhandler i området, som også forhandler et andet mærke – selvom det har været inden for samme fællesskab i CNH.

”Med muligheden for at få en ny stærk forhandler i Søllested Maskinforretning, har det været muligt at efterleve den globale strategi om at komme væk fra dual-brand forhandlere i Danmark”, lyder det fra Jan Guldborg, der tager sig af forhandler-anliggender hos Case IH.

Med Søllested Maskinforretning får Case IH fremover to salgs- og servicelokationer på Lolland-Falster – i Søllested og Nr. Alslev, hvilket ifølge mærket kommer til at øge nærheden til kunderne.

Tirsdag eftermiddag skrev den afgående Case IH-forhandler, Johs. Mertz, i en pressemeddelelse, at parterne ikke kunne blive enige om den fremadrettede strategi.

Johannes Mertz fuldfører i øvrigt sin kontrakt med Case IH på sydshavsøerne, Syd- og Midtsjælland frem til maj næste år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.