Kendt maskinforretning fortsætter selvstændigt uden sin John Deere-forhandling

John Deere-forhandleren Søllested mister sit traktormærke efter, at man ikke kunne blive enige med Semler om et opkøb eller samarbejde.

Efter at det kom frem, at John Deere-forhandleren Søllested Maskinforretning på Lolland og Falster fra 1. september mister sin status som officiel forhandler af John Deere, har det været uvist, hvordan maskinforretningen fremover skal drives.

Semler Agro, der overtager forhandlingen af det store traktormærke i hele landet, meldte oprindelig ud, at man forhandlerede med Søllested Maskinforretning om et fremtidigt samarbejde og eventuelt opkøb.  

Forleden meddelte Semler så, at man selv vil opbygge en afdeling i regionen uden at samarbejde med Søllested.

Søllested Maskinforretning var på det tidspunkt ikke ude og kommentere på nyheden. I dag meddeler Søllested Maskinforretnings ejer Torben Kepp Jensen så, at man fortsætter uændret som hidtil med en afdeling i Søllested på Lolland og en afdeling i Nr. Alslev på Falster med samme bemanding som hidtil.

” Det er korrekt at Søllested Maskinforretning og Semler Agro ikke er blevet enige om et opkøb af Søllested Maskinforretning”, skriver han i en pressemeddelelse.

”Søllested Maskinforretning vil i fremtiden forblive en selvstændig enhed, hvor man selv kan tage de beslutninger, som er til fordel for vores medarbejdere, alle vores gode kunder, samarbejdspartner og Søllested Maskinforretning”, skriver han endvidere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.