John Deere samles hos én forhandler

John Deere har opsagt to forhandlere og placeret hele ansvaret hos Semler Agro.

Semler Agro vil med stor sandsynlighed runde en milliardomsætning i de kommende år som en konsekvens af, at John Deere-forhandleren har fået overdraget forhandlingen af det stærke mærke i hele landet.

Det sker efter, at John Deere fra sit svenske kontor i februar meddelte Herborg Maskinforretning og Søllested Maskinforretning, at de er opsagt som forhandlere til fordel for Semler Agro.

For Herborgs vedkommende er der efter intense forhandlinger kommet styr på fremtiden for maskinforretningen med en af landets største indtjeningsgrader.

Herborgs ejere bliver nemlig i virksomheden, men sælger aktiemajoriteten på 51 pct. til Semler Agro og driver den videre i samme setup som i dag.

»Vi ser dem som mestre i at drive maskinhandel. De er hamrende dygtige. Det kan kun være en fordel, at de også gerne ville være med, og at vi vil dem. Vi er virkelig oprigtigt mega-glade for det«, siger Semler Agros adm. direktør Morten Buus.

Hos Herborg er direktør Keld Andersen glad for løsningen efter, at chokket over opsigelsen havde lagt sig.

»Lige så trist det så ud dér, lige så glad er jeg for, at vi med den her konstellation kan køre virksomheden videre med de samme afdelinger, medarbejdere, brands og samme ånd som før«.

Faktaboks

John Deere i Danmark

  • Semler Agro får fremover hele forhandlingen af Johh Deere i Danmark.
  • Herborg Maskinforretning bliver med i Semler.
  • Der forhandles om 
Søllesteds fremtid.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle