Fendt: Vi har kæmpe forventninger til denne helt nye traktorserie

Fendt skyder en ny serie ind mellem 500 og 700-serien med masser af power for en firecylindret traktor.

Prøv lige at se på her figur.

Vi sidder ved et lille bord. Tre mennesker og kigger på, hvorfor det giver mening at lave en traktorserie, som overlapper en masse i effekt på en række andre Fendt-modeller.

Figuren går ud på hestekræfter i forhold til vægten. Vi taler om den nye Fendt 600-serie. Og introduktionen sker i et summende lokale, hvor en lang række – primært tyske – maskinproducenter holder speeddating for journalister for at pitche nogle af deres største nyheder frem mod Agritechnica.

- Vi kommer med en traktorserie i et af de mest interessante størrelsesområder for en traktor i Europa. Den har masser af kræfter i forhold til den lave vægt og må tilføres rigtig meget vægt. Det er helt klart en traktor, vi har en masse forventninger til, fortæller en repræsentant fra Fendt-fabrikken til LandbrugsAvisen og fremhæver, at den især med sin stærke motor, men gode manøvreegenskaber med den firecylindrede motor vil udmærke sig, hvis man ikke behøver vægten fra en tung traktor – eks. ved transport eller til en lang række opgaver hos kvægbrug med en masse græs på menuen.

Serien kommer til at bestå af fire modeller, Fendt 614 Vario, 616 Vario, 618 Vario og Fendt 620 Vario, og kommer til at spænde fra 149 til 209 hk.    

Som noget nyt i den her størrelse kan modellerne også udstyres med Fendts egen dæktryksregulering VarioGrip, som fabrikken har massiv efterspørgsel på i den tunge ende af Fendt-progammet.

Modellerne vises for alvor frem for første gang på årets Agritechnica og vil komme i serieproduktion fra næste sommer, oplyser Fendt i en pressemeddelelse.   

Emneord Agritechnica 2023

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.