Gamle kollegaer trækker begge i Claas-skjorten

Arne Spejlborg forlader Valtra til fordel for Danish Agro Machinery.

Begge har en fortid hos maskinimportøren Lantmännen, da den svenske koncern stod for maskinimporten af Valtra og Claas i Danmark.  

Fremover trækker de begge i Claas-tøjet.

Adm. direktør Michael Husfeldt for Claas-importøren Danish Agro Machinery har nemlig hentet Valtras nu tidligere national sales manager Arne Spejlborg til virksomheden i Fredericia.

De seneste par uger har det været kendt, at 47-årige Arne Spejlborg efter mange år hos Valtra var på vej videre til næste job-destination.

Hvor det gamle ansvar lå på salget, så skal han fremover fokusere på servicedelen.  

”Det er en stærk og synlig serviceorganisation, som har en tæt relation til CLAAS i Tyskland, hvilket gør at CLAAS i Danmark står rigtig stærkt. De har nemlig for øje, hvilke betydning og værdi det skaber for kunden når der er ”kort” afstand fra dem til producenten. Denne synlighed og gennemskuelighed avler troværdighed, og er vigtige områder jeg vil bidrage til fortsat skal prioriteres og plejes”, siger han i en pressemeddelelse.

Privat er han gift med Karen, som han har børnene Nete 16 år, Karla 13 år og Oskar 11 år med. Familien er bosat på en landejendom i Højen ved Vejle.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.