He-Va holder tidsplan trods corona-krise
Maskinproducenten på Mors holder tidsplanen for fabriksudvidelsen, der kan tages i brug til maj.

Selv om der er kommet en corona-krise på tværs, lykkes det tilsyneladende for maskinproducenten He-Va på Mors at holde tidsplanen på en fabriksudvidelse, der skal huse et nyt, moderne maleanlæg. Byggeriet blev skudt i gang sidste sommer og har altså fulgt tidsplanen, så det nye maleanlæg kan tages planmæssigt i brug fra 1. maj.

»Efter coronaudbruddet har vi som bygherre følt et ekstra stort ansvar i forhold til en forsvarlig opførelse af byggeriet. Det indebærer flere forholdsregler for håndværkerne på pladsen, herunder krav om god afstand og forbud mod forsamling af større grupper mennesker på ét sted, men også en tydelighed fra vores side om at bruge sund fornuft under arbejdet,« siger administrerende direktør for He-Va Villy Christiansen i en pressemeddelelse.

Det nye byggeri på He-Vas fabrik i Ørding omfatter 1.800 kvadratmeter fabrikshal, hvor der i skrivende stund indrettes et moderne to-komponent maleanlæg. Et tilsvarende anlæg bruges allerede på fabrikken i Nykøbing.

He-Va klar med ”forsigtig” grubberMaskiner 5. marts · 15:40

»Det nye maleanlæg giver bedre finish på vores maskiner, og samtidig giver det os et moderne, driftssikkert setup som kapacitetsmæssigt er fremtidssikret i forhold til den fortsat stigende efterspørgsel, vi oplever«, siger teknisk direktør Heine Christiansen.

Anlægget giver også et bedre arbejdsmiljø for industrilakererne, der skal arbejde med systemet.

Maleanlægget kommer til at indeholde en slyngrenser, malekabine for primer, malekabine for toplakering, tørrezone samt transportudstyr i form af conveyorbaner i loftet. Prisen for anlægget bliver cirka 27 mio. kr.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.