Hjallerup kører videre med én direktør
Kendt salgsdirektør fritstillet som følge af omvæltningerne i Agco-landskabet.

Omrokeringerne i Agco-forhandlerlandskab får også en række personalemæssige konsekvenser hos maskinforretningen i det nordjyske.  

Dels har en række kendte medarbejdere fået tilbud om at komme videre til TBS Maskinpower og Agrotek for at arbejde videre med deres respektive mærker Fendt og Valtra der.

Dels nedbemander Hjallerup Maskinforretning nu i direktionen, så den fremover alene består af adm. direktør Morten Bordvik.

Dermed er den kendte salgsdirektør Kurt Harbo ikke længere en del af virksomheden.

”Vi ændrer direktionen, så jeg sidder alene fremover. Han er stoppet”, oplyser Morten Bordvik, der fremover skal lede en maskinforretning med ca. 80 ansatte.

Kurt Harbo har i dag givet sit netværk besked om, at han er fritstillet. Med henvisning til sin klausul om fortrolighed har han ingen kommentar til LandbrugsAvisen om forandringerne hos maskinforretningen. 

Kurt Harbo var før sin tid hos Hjallerup Maskinforretning salgschef hos S.D. Kjærsgaard og har tidligere drevet et større landbrug i Nordjylland ligesom han også har været i bestyrelsen hos AgriNord. 

En anden kendt profil hos Hjallerup, produktansvarlig for Fendt Keld Fuglsang, skal højst sandsynligt også snart i gang med et nyt kapitel i sin arbejdskarriere efter ca. ti år hos Hjallerup Maskinforretning.

Han er som en række andre medarbejdere med Fendt-opgaver tilbudt en stilling hos TBS. Omvæltningerne kommer ikke helt bag på ham, selvom det blev præsenteret for ham onsdag aften.  

"Nej, vi er nok ikke helt overraskede. Der har gået rygter i lang tid", siger han.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.