Hollandsk arm hjælper vognen på gled i muddermark

Er vognen kørt fast og er det nødvendigt med et ekstra skub? Nyt hollandsk hjælpesystem vises på Agromek.

Brørup Traktor- & Maskincenter har fået importen af Armadis system til skubning af vogne, det såkaldte Duwbok. Duwbok Systemet er produceret i Holland og er allerede blevet almindeligt udstyr hos mange af de hollandske maskinstationer, som anvender det under arbejde i meget våde og bløde områder.

Systemet er en hydraulisk arm med en K120 mm kugle monteret i enden af armen. Selve armen er monteret i trepunktsophænget på traktoren. På bagenden af vognen er der fastmonteret en K120 kugleskål.

Traktoren med Duwbok-armen kan så køre hen og koble sig på bagenden af vognen og hjælpe med at slæbe vogntoget igennem de bløde steder, og når der så kommer mere fast grund under vogntoget, kobler traktoren sig fra igen - uden at føreren skal ud af traktoren. Duwbok fås også til montering på skovlen på en gummiged.

Systemet udstilles på Agromek 25. til 28. november på Brørup Traktor- & Maskincenters stand.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.