Hun har styr på traktoren
Under hele Agromek er 17-årige Ninna Juul Mathiesen pilot og instruktør på Valtras XN traktor på testarealet.

Indrømmet - at køre traktor er en mandsdomineret verden. Sikkert derfor var glæden stor hos de landmænd, der under Agromek er skrevet op til at prøve Valtras nye knækstyrede XN-model på det tilhørende testareal.

Instruktør på traktoren i Agromek-dagene er nemlig 17-årige Ninna Juul Mathiesen, der som datter af en maskinstationsejer trods alderen ved en hel del om traktorer - navnlig Valtra.

»Mine forældre har Odder Maskinstation, hvor hovedmærket er Valtra. Vi har omkring 25 af slagsen, så jeg kender lidt til dem,« fortæller hun, da LandbrugsAvisens teknikjournalist får en tur i den nye knækker.

Hele ugen har Ninna Juul Mathiesen instrueret de forskellige personer på traktoren om dens virkemåde og funktioner.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

»Og hun er super dygtig til det,« fortæller Arne Spejlborg, administrerende direktør i Lantmännen Maskin DK, den danske Valtra importør.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.