Kalder den alpetraktor - vil ind på danske cykelstier og grønne områder

I segmentet lige under 100 hk melder traktormærket sig ind med nye modeller med bred kabine, lav højde og plant gulv.

Massey Ferguson lancerer nu en række traktormodeller målrettet segmentet for kompakttraktorer.

Serien kaldes MF 3700 AL ”Alpine”-serien og byder sig internationalt bl.a. til hos landmænd, der arbejder i meget kuperede områder med mulighed for meget brede dæk til at sikre et godt greb.

I dansk kontekst fortæller produktspecialist Søren D. Jensen, at Agco Danmark forventer, at traktoren kan gå ind og tage markedsandele hos aktører som kommuner, boligforeninger og andre i den grønne sektor.  

”Det er et område, som vi ikke har satset så meget på før, og hvor vi gerne vil gøre noget mere. Og her udmærker den sig bl.a. med et plant gulv og en stor og komfortabel kabine”, siger han og forklarer, at det plane gulv giver en relativ lav traktor.

På udstyrssiden er der mulighed for at bygge den på 74 forskellige måder, oplyser han.

Blandt mulighederne er eks. frontlift, front pto – og udstyr som DAB-radio, USB-port, Air-condition og elektronisk de-icing og justering af spejlene.

Kabinen er ifølge MF 1,4 meter bred – 20 cm mere end de eksisterende MF 3700-modeller.

Ved en standardkabine med flat gulv er traktorens højde 2,53 cm med 16.9 R30 dæk.

Motormæssigt stammer kræfterne fra en fire-cylindret 3,4 liters motor, der ikke kræver AdBlue. Service-intervallerne ligger ved 600 timer. De tre modeller, 3707, 3708 og 3709, alle med efternavnet AL, yder henholdsvis 75,85 og 95 hk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.