Kubota fordobler reklamationsretten på redskaber

​​​​​​​Kubota og Kverneland udvider reklamationsretten på redskabsprogrammet fra et til to år fra 1. september.

I mangel af regulære maskinnyheder på Agromek i år, så kan Kubota og dermed også Kverneland til gengæld lancere nyheden om, at man fra 1. september har udvidet reklamationsretten på Kubotas redskabsprogram fra et til to år.

- Vi gør det for at understøtte dem, der har et godt samarbejde med deres forhandler og bruger originaldele. Det er også et krav, at man efter et års ejerskab kommer og får maskinen eller redskabet gået igennem, siger produktchef hos Kubota, Jesper Svendsen.

Produktchefen tilføjer, at man for traktorernes vedkommende har mulighed for op til fem års reklamationsret, Kubota Care.

- Vi har konstateret, at der er kommet et større behov for, at kunden føler sig tryg. Det er et område, hvor der er spredt fægtning i branchen. Der er ikke noget fælles fodslag omkring garantier og reklamationsret, siger Jesper Svendsen, der er på standen sammen med Kubota traktorimportøren, Nellemann Machinery.

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.