Markant direktør udskiftes hos voksende dansk maskinproducent

Stifteren af selskabet bag Robotti skal fremover ikke være daglig leder.

Opdateret kl. 11.55

Agro Intelligence, som står bag den meget omtalte danske landbrugsrobot Robotti, skifter nu ud i topledelsen.

Adm. direktør og stifter Ole Green er stoppet som direktør og erstattes med Lars Kjær Torbensen, ifølge en meddelelse, som selskabet har sendt ind til CVR.

Ole Green har siden stiftelsen frontet selskabet og ideen bag den danske robot og redskabsbærer Robotti, der har givet en masse omtale både nationalt og internationalt.

Selskabet har i de seneste år ekspanderet voldsomt og udvidet medarbejderskaren i jagten på det internationale gennembrud.

Ole Green har været direktør for selskabet siden 2015. I dag beskæftiger Agro Intelligence omkring 50 ansatte.  

Ole Green er selv en af medejerne i Agro Intelligence, der sidste år fik en større investering fra Vækstfonden og kapitalfonden Nordic Alpha Partners.

LandbrugsAvisen har forgæves forsøgt at træffe Ole Green for en kommentar.

I en opdatering på det sociale medie LinkedIn oplyser han, at fremover vil varetage en ny opgave med public relations, strategiske partnerskaber og forretningsudvikling af selskabet. 

I opdateringen fremgår det også, at Lars Kjær Torbensens varetagelse af direktørposten bliver midlertidig indtil bestyrelsen, hvor Ole Green selv sidder, udpeger en ny adm. direktør.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.