Mekaniker-finalist fra Vestervig: "Jo mere vi udfordrer ham, jo mere vokser han med opgaven"

Anders S. Sørensen fra Vestervig kommer til kampen om DBL 2018-tronen med et 12-tal i ryggen.

 Anders S. Sørensen, 20, der er i praktik hos J.Hundahl A/S, skal fredag i ilden som finalist til Danmarks Bedste Lærling.

Han mener selv, at hans stærkeste områder er inden for el, hydraulik og motor. Og det må meget gerne være på en traktor. 

Men bag beskedenheden gemmer der sig en viden om, at han er stærk i sit fag. 

Anders S. Sørensen kommer til konkurrencen med et 12-tal fra sin svendeprøve i ryggen. En svendeprøve, hvor han ganske vist fik el på en Ferguson, men også viste, at han havde tag på en Nordsten såmaskine.

Om sin flittige lærling siger værkfører Bjarke Kusk Pedersen:

”Anders er jo den stille type. Han er ikke én, der farer op. Han er vellidt og altid i godt humør. Han følger altid tingene til dørs og får altid undersøgt fejl, inden han gør noget. Og så er det i orden det, han får lavet. Vi kan nemt mærke, at jo mere vi udfordrer ham, jo mere vokser han med opgaven. Hvis arbejdet er til det, så er han én, vi kunne finde på at holde på. Jeg tager selv op til finalen, hvor vi forventer, at han gør sit bedste. Vi tror på, han har en chance for at vinde”

Anders S. Sørensen og de andre tre lærlinge er klar til at give deres bedste den 2. og 3. november, når de skal kæmpe om at blive Danmarks Bedste Lærling - landbrugsmaskinmekaniker 2018. Konkurrencen afholdes på Erhvervsskolerne Aars, hvor de fire kandidater uddanner sig, når de ikke er på deres læresteder.

Alle fire skal i finalen igennem den samme række, for dem, ukendte opgaver, hvor de får point alt efter, hvor godt de løser hver enkelt opgave.

Den deltager, der samlet får det højeste antal point, vinder titlen og kan kalde sig Danmarks Bedste Lærling 2018. 

Finalisterne er fundet på baggrund af en række opgaver, som de skulle løse ved tilmeldingen til konkurrencen. De fire, der klarede sig bedst, gik videre til finalen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.