New Holland napper en bid af mejetærskerpilotens arbejde
Nyt system fra New Holland gør mejetærskeren endnu mere selvtænkende.

Automatiseringen på mejetærskerne stormer frem i de her år. New Holland introducerede til Agritechnica sidste år deres nye system til en mere selvtænkende mejetærsker, IntelliSense.

Ifølge New Holland hjælper systemet med at øge gennemløbet maksimalt muligt samtidig med, at spilden og antal knækkede kerner holdes på et minimum.

Med IntelliSense kan føreren vælge mellem fire strategier, oplyser New Holland:

Begrænset spild, bedste kernekvalitet, maksimal kapacitet eller fast gennemløb.

Den automatiske justering af rotorlinealerne forbedrer rotorens effekt uden at påvirke tærske- og udskillelsesindstillingerne, hvilket giver større brændstofbesparelser og øget præstation.

Morgenposten: Endnu en selvtænkende mejetærsker lanceretMaskiner Mandag 30. juli 2018 · 06:52

Meget lavere partikel-emission

Samtidig med lanceringen er  New Holland også klar med en række andre nyheder på sin CR Revelation-serie:

Blandt andet udvides serien med en ny ny  basismodel, CR7.80 med en Cursor 9 Common Rail-motor med maks effekt på 415 hk, 750 liter brændstoftank og korntank på 9.500 liter og tømmehastighed på 126 liter/sek.

Den nye model og den næste i serien, CR7.90, er de første, som opfylder Stage V-emissionsstandarderne, hvilket ifølge New Holland reducerer partikelindholdet med 40 pct.

CR Revelation får også et nyt køredrev med en gearkasse med to hastighedsområder, hvor det ene er til markarbejde og et til kørsel på vej.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.