Nu hopper data fra Claas’en direkte over i Næsgaard Mark

Datalogisk og Claas har lavet et samarbejde, der får data til at flyde lettere.

Der kommer nu en direkte forbindelse mellem data fra Claas maskiner med Claas’ digitale dataoverførelsessystem Telematics og kortprogrammet Næsgaard Mark og Markkort.

Det oplyser Claas-importøren Danish Agro Machinery og producenten af Næsgaard Mark Datalogisk i en pressemeddelelse.

Claas-kunder kan med Telematics overføre og dokumentere arbejdsdata, kørespor og udbyttedata, som landmanden naturligt gerne vil bruge videre i sine programmer på bedriften.

Hos Datalogisk glæder man sig over, at datastrømmen fra Claas’s maskiner nu bliver lettere.  

”Vi hører tit landmænd spørge om, hvorfor de forskellige software programmer dog ikke snakker sammen og er mere kompatible, så at muliggøre den slags dataudveksling i samarbejde med CLAAS er helt klart en vigtig del af vores udviklingsarbejde”, fortæller Per Andersen fra Datalogisk.

Den store tidsbesparelse kommer altså ved, at man ikke længere skal overføre data manuelt fra maskinen til programmet. Eks. betyder det, at høstdata fra mejetærskeren nu kun er et klik væk fra mark-programmet.

Det er ikke første gang, at Datalogisk laver denne slags samarbejder med maskinproducenter. Datalogisk har tidligere lavet et lignende samarbejde med Trimble-importøren Geoteam om direkte forbindelse mellem Næsgaard Markkort og Trimbles skærme.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.