Ny forandring i Deutz-Fahr-landskabet - maskinforretning rykker ind på HCP’s hovedkontor

Traktorgården Give udvider og får fremover også værksted og maskinsalg på HCP’s hovedkontor.

Traktor- og maskinimportøren HCP får nu selskab af en af sine forhandlere på matriklen i Krogager vest for Grindsted.

Traktorgården Give vil nemlig fremover leje sig ind og etablere en afdeling på adressen, som i dag huser HCP’s hovedkontor for koncernens aktiviteter i Norden, oplyser parterne her til morgen.

Ifølge HCP er det en naturlig udvikling, at maskinbranchens leverandører, importører og aktørerne i forhandlerledet ”gør tiltag for hele tiden at blive mere og mere effektive og transparente i holdindsatsen om branchens overordnede formål”.
Samtidig erklærer HCP, at det er en del af strategien at have forhandlere, der både er selvstændige og samtidig være tæt forbundet til sine forhandlere.  

For Traktorgården Give betyder satsningen, at man fremover får en ekstra afdeling, da de hidtidige aktiviteter i Give fortsætter uændret.

 “Vi flytter ind med brugte landbrugsmaskiner og serviceværksted i Krogager. Vi glæder os til at skabe endnu mere drift i huset, og vil servicere MultiOne, Iseki, og ikke mindst Deutz-Fahr kunder. Vi vil også lave reparation af andre mærker og alle typer af landbrugsmaskiner. Vi vil tage slid- og reservedele på lager til Kuhn og andre MI-produkter. Herudover vil vi tilbyde dæk-service ligesom det også findes i Give”, oplyser Søren Kristensen fra Traktorgården.

HCP: Sker efter armslængde-princip

Hos HCP oplyser adm. direktør Lars Wear, at alle aftaler om etableringen og driften sker på markedsvilkår og med armslængdeprincip, så der ikke er tvivl om, at der er import i den ene del af virksomheden og service- og detailforretning i den anden, ligesom der ikke laves forskelsbehandling blandt forhandlerne, lyder det fra direktøren.

“Vi behandler som udgangspunkt alle vores partnere ens, blot viser nogle talenter i forskellige retninger. Det vil vi gerne være gode til at understøtte til gavn for alle i vores samarbejde”, siger han.

Hos HCP understreges det, at etableringen af en forhandler på stedet giver flere gevinster: Bl.a. får HCP et bedre indblik i landmændenes behov, og samtidig bliver værkstedsfaciliteterne udnyttet bedre.

Omvendt er håbet, at folkene fra Traktorgården Give kan udnytte, at de får meget kort til importørens backup, bedre tilgang til reservedele og adgang til et mere levende showroom.

HCP har omkring 100 forhandlere knyttet til sig fordelt over fire nordiske lande, som bl.a. betjener deres kunder med omkring 250 servicebiler.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.