Ny ledelse hos stort redskabsmærke i Danmark

Direktør forlader selskabet efter ny kurs fra moderselskabet.

Et af de rigtig store redskabsmærker i Danmark, svenske Väderstad, får fremover ny frontfigur her til lands.

På grund af organisationsændringer, der betyder, at det danske salgsselskab Väderstad Aps fremover får ny ledelse, har direktør David Pedersen valgt at forlade selskabet, oplyser Väderstad her til aften.


David Pedersen.

Selskabet vil fremover blive ledet direkte fra Sverige via Väderstads centrale afdeling, Group Sales & Marketing.

Bestyrelsesformand for aktiviteterne i Danmark bliver svenske Mattias Hovnert, der er Väderstads senior vicepresident for Global Sales & Marketing.

I øjeblikket står han også formelt opgivet som direktør for Väderstad Aps i CVR-registret.   


Mattias Hovnert.

Ifølge Väderstad kommer ændringerne ikke til at betyde noget for samarbejdet mellem Semler Agro A/S og Väderstad ApS.

“Danmark er et vigtigt marked for os. Semler Agro og det danske Väderstad team vil fortsat gøre deres yderste for at supportere de danske landmænd. Väderstad vil vedblive at være tæt på de danske landmænd, som vi ser frem til at møde på Agromek den 27.-30. November”, siger Mattias Hovnert SVP Global Sales and Marketing.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.