Op og med bussen kl. 4 sharp – målet var et usædvanligt joystick

Jonas og Thomas er med maskinstationen på to dages VIP-tur til Agritechnica.

Søndag og mandag er VIP’ernes tid på Agritechnica.

For særligt dyre billetter ser man nyhederne først og med noget bedre mulighed for at komme rundt på messen.

Eneste ulempe kan være den tidligere morgenvækning.

To af VIP’erne er to unge gutter, Thomas Sunesen og Jonas Krog, der arbejder på Lunde Maskinstation. Turne startede kl. 4 i morges fra Starup, hvor maskinhandleren TBS Maskinpower bød indenfor til to dages tur rundt i det nyeste, der kan opdrives indenfor landbrugsmaskiner.

”Det er helt ok. Det var lidt tidligt i seng og så op kl. 2 og afsted”, forklarer de, mens vi står på Claas-standen, som egentlig er i den dimentrale modsatte ende af messe end deres store ønske-destination, Fendt-standen i hal 20.

”Jeg vil især gerne se noget Fendt-grej og det nye håndtag eller joystick, som de kalder det i den nye Ideal”, lyder det fra Thomas Sunesen.

Jonas Krog glæder sig også til Fendt-standen.

”Man er jo nok vant med John Deere, men efter jeg kom maskinstation, så har jeg fundet ud af, at det også er behageligt at køre i”, siger han lidt indrømmende.

Han vil dog gerne se en masse maskineri – primært wrap-pressere undervejs og nyder kigger da også noget mere interesseret på maskinerne på den enorme stand.

”Normalt kører jeg Krone, og det er spændene at se, hvordan de andre ser ud i forhold til den”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.