Opsigtsvækkende fra Claas: Ingen endelig beslutning om Agritechnica

Covid-19 situationen får nu Claas til selv at gå ud og spekulere i deltagelsen på næste års maskinudstilling i Tyskland.

Alle der har gået rundt i hallerne under Agritechnica i Hannover er vant til at se enorme udstillingsarealer fra de store tyske maskinproducenter.

Claas er ingen undtagelse.

Men Claas overvejer lige nu nøje deltagelsen på Agritechnica i november 2021, oplyser maskinproducentens CEO på et internationalt pressemøde.

Årsagen er naturligvis Covid-19 og alle de implikationer, som sygdomsbilledet giver i Tyskland og verden rundt.

”Vi har ikke besluttet os endeligt. Vi er i tæt kontakt med arrangørerne”, lyder det fra Thomas Böck på et spørgsmål hans egen pressechef stillede ham om deltagelsen.

Spørgsmålet kommer i kølvandet på, at Frankrigs store maskinudstilling Sima allerede er aflyst for 2021, og at John Deere også har aflyst deltagelse på udstillinger frem til netop Agritechnica.

Topchefen understreger dog samtidig, at messer og det personlige møde med kunderne er det mest ønskværdige scenarie for maskinproducenten.

”Vi vil være så tæt på kunderne som muligt. Derfor støtter vi udstillinger. Det skal være sundhedsmæssigt forsvarligt, og vi skal respektere lokale regler. Det kan også være, at vi kommer til at se hybridkoncepter”, siger han og nævner, at videomøder med kunderne også er taget i brug, men at det personlige møde stadig er nummer 1 hos Claas.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.