Se med her: Folk valfarter til at se Danmarks største maskintræf

Velas Maskintræf, der kører onsdag og torsdag, nød stor opbakning fra den danske maskinbranche.

Det var en debut for Velas, da rådgivningsvirksomheden i dag realiserede en efterhånden ældre drøm, nemlig at holde et stort og ambitiøst maskintræf med deltagelse af alle toneangivende dele af den danske maskinbranche og med den fordel, at de besøgende kunne gå og sammenligne maskiner direkte.

Efter en dag på markerne ved Bygholm Landbrugsskole, hvor Velas Maskintræf fandt sted i dag – og fortsætter i morgen – så ser det ud til, at missionen er lykkedes. Det kan godt være, at det gode vejr holdt mange travle landmænd væk, men der kom alligevel op mod 750 besøgende den første dag, og der ventes nogenlunde det samme i morgen.

”Det var egentlig i støbeskeen sidste år, men da måtte vi aflyse, så det er en premiere for os. Baggrunden er, at vores konsulenter gerne vil slå på vigtigheden af en god etablering af afgrøderne, ligesom mange af dem er rigtig stærke, når det gælder maskiner. Så derfor tænkte vi, at det kunne være et godt kundearrangement”, siger planteavlskonsulent og afdelingsleder hos Velas i Horsens, Inger Leitzke.

”Og så synes vi, at det er sjovt og spændende at laven noget andet end papirarbejde”, smiler hun og tilføjer, at opbakningen fra den danske maskinbranche har været enorm.

”De har virkelig taget imod det og stillet op med deres maskiner”, siger Inger Leitzke.

Det er en melding, man også møder ude på demoarealerne:

”Det er virkelig positivt, at Velas holder et arrangement af denne her slags, også set fra landmandskundernes synspunkt. Det er en stor gevinst, at der er samlet så mange mærker, så de besøgende kan gå og sammenligne dem direkte”, siger Steen Lerche Hansen fra Valtec.

”Vi håber, at det bliver et tilbagevendende arrangement. Så må vi se, om det skal være hvert år eller hvert andet år”, siger Inger Leitzke.

Velas Maskintræf fortsætter i morgen torsdag fra kl. 10 til 16 med masser af maskindemoer dagen igennem på arealerne ved Bygholm Landbrugsskole.
Læs mere i den trykte udgave af LandbrugsAvisen på lørdag 11. september.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.