Se potent og flot designet traktor i Herning

HCP Nordic viser på Agromek et eksemplar af den nye serie 9-traktor, der for nylig vandt prisen Golden Tractor for the Design i konkurrencen Tractor of the Year 2015.

Den prisvindende traktor, der vandt Golden Tractor for the Design” i konkurrencen Tractor of the Year 2015, kommer til Agromek i Herning i næste uge.

Det er nemlig lykkedes for den danske importør HCP Nordic at få fat i et af de testeksemplarer, der for tiden gennemgår massive brugstests rundt om i Europa.

”Vi er rigtigt stolte over at have den nye traktor med på vores stand i Herning”, fortæller Johnny Hansen, der er leder af HCP´s SDF Team.

”Vores forhandlere har længe efterspurgt traktorer med flere hk. Nu har de fået dem, og vi er meget forventningsfulde i forhold til at se kundernes reaktion.”

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Series 9 er den hidtil største Deutz-Fahr. Der produceres fire modeller fra 270 til 340 hk med TTV trinløs transmission. De får kræfterne fra en 7,8 liters DEUTZ TTCD motor med twin turboladere, intercooler og DCR-indsprøjtning med integral elektronisk kontrol. Hydraulikken leverer op til 210 l/min. til de 8 hydraulikventiler, og liften kan med sin 12 tons løftekraft håndtere de tungeste redskaber.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.