Skanderborg Maskinforretning solgt til TBS
Med overtagelse fra 1. november har TBS Maskinpower købt aktiviteterne i Skanderborg Maskinforretning, som bliver til Valtec Skanderborg.

TBS Maskinpower har fra i morgen, 1. november, købt aktiviteterne i Skanderborg Maskinforretning. Formålet er at udvide distriktet og aktiviteterne indenfor salg og service af Valtra-traktorer i Valtec-delen af maskinforretningen, der også er en af Danmarks store Fendt-forhandlere.

»Vi arbejder målrettet på at opbygge nogle forretningsenheder med den rigtig placering og nødvendige størrelse til at kunne servicere nutidens og fremtidens landmænd, maskinstationer, entreprenører, offentlig sektor, anlægsvirksomheder og private kunder. I den forbindelse er det logisk for os at få Skanderborgdistriktet med, så vi nu arbejder med Valtra fra grænsen i syd og op til en linje fra Århus i øst til Skjern i vest,« lyder det i en pressemedelelse fra adm. direktør Jan Garder fra TBS Maskinpower.

Skanderborg Maskinforretnings bestyrelsesformand Per Søndergaard Pedersen ser også overdragelsen som et naturligt led i den konsolidering, der foregår i branchen for tiden.

»Vi har ejet maskinforretningen i Skanderborg siden 1998 og haft et godt samarbejde med vores medarbejdere der, men det giver mere mening geografisk for både kunder og medarbejdere at blive en del af Valtecs Valtra univers i det syd-midtjyske område«, siger han.

Nyt TBS-værksted svarer til to håndboldbanerMaskiner Fredag 25. oktober 2019 · 13:27

For både medarbejdere og kunder sker der ingen revolution i morgen. Dog ændres navnet til Valtec Skanderborg, men alle ansatte fortsætter under den nye ejer, og Bjarne Elkjær fortsætter som ansvarlig for afdelingen.

Foreløbigt har TBS Maskinpower lejet lokalerne i Skanderborg. Ifølge Jan Garder vil man lige se tiden lidt an og lære området bedre at kende, før der foretages noget radikalt på bygningssiden.

Skanderborg Maskinforretning A/S beskæftiger 14 medarbejdere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.