Betalt indhold af FarmBackup

Test: Skal du købe ny maskine eller få hjælp udefra?

Ny online beregner sørger for, at du får alle omkostningerne med, når du skal beregne din time- eller hektarpris.

Den gamle mejetærsker kan ikke længere følge med, og du skal træffe en vigtig beslutning; købe nyt eller få hjælp udefra? I beslutningsprocessen har du brug for at kende din time- eller hektarpris, og her er det vigtigt at medregne alle faste og variable omkostninger.

Det er der alt sammen taget højde for i den nye beregner.

Beregneren, som du finder her fungerer både på computer, tablet og mobil og kan benyttes gratis af alle. FarmBackup, der står bag tiltaget, melder om glade brugere, der i løbet af få minutter kan overskueliggøre, om en investering i en ny maskine er en god forretning.

“Hos mange landbrug vil en kombination af egen maskinpark suppleret med hjælp udefra give den sundeste forretning. Vores beregner hjælper landmanden med at se det balancepunkt, som belyser, hvornår en investering i en ny maskine kan betale sig, og hvornår det er billigere at få hjælp udefra”, fortæller Søren Knudsen, manden bag beregneren.

Gratis at benytte og godkendt af branchefolk

Med et brugervenligt design og hjælpetekster til ethvert indtastningspunkt er du godt hjulpet på vej til en succesfuld udregning. For at kvalitetssikre dine udregninger er beregneren blevet valideret af branchefolk, der alle har vendt tommelfingeren opad.

Prøv beregneren helt gratis her: farmbackup.dk/calculator

Emneord FarmBackup

Betalt indhold af FarmBackup

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Fra samme annoncør