Væsentlige forbedringer hos Krampe
Den tyske vognproducent, Krampe er på Agromek med en ny Krampe Bandit med højere udstyrsniveau.

Den tyske vognproducent, Krampe, er i forvejen kendt for kvalitet og højt udstyrsniveau, og nu får den en tand til med de nye Krampe Bandit, som har fået udendørs pladser på Agromek.

Produktchef Kenneth Brønner fra MI i Vejle, som har importen af de tyske Krampe-vogne, forklarer, at vognen fås i størrelser på 40, 45 og 50 kubikmeter med betegnelserne 760, 860 og 960, som refererer til ladlængden.

»Forbedringen her går på, at frontvæggen på rullebåndsvognen under aflæsning følger med helt ned til bagenden sammen med båndet,« siger Kenneth Brønner.

Krampe Bandit er en meget alsidig vogn - netop noget, som de fleste efterspørger. Kørslen med en Krampe er normalt komfortabel, og til modellen her er luftaffjedring ekstraudstyr.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

I Tyskland er der eksempler på landmænd, der gerne sparer op en rum tid for at kunne købe en Krampe-vogn.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.