Valtra-forhandler får Pöttinger på pladsen

Valtec med afdelinger i Gravens og Skanderborg øger fokus på landbruget.

Når mange tænker Valtec, så tænker de umiddelbart på en Valtra-forhandler, som er kendt for specialbyggede traktorer til skovfolket.

Men uden at mindske den forretningsgren vil den TBS-ejede maskinhandler med to jyske afdelinger i Gravens ved Kolding og i Skanderborg nu øge udbuddet til landbruget, fremgår det af en pressemeddelelse.

Valtec skal nemlig være forhandler af Pöttingers program af redskaber til jordbearbejdning og bjærgning af græs.

”Med Pöttinger i begge afdelinger får vi mulighed for at opnå de synergier, der altid er i, at flere forretninger kan dele demo-maskiner, lagerenheder og viden. Og samtidigt kan vi hurtigt bygge et godt reservedelslager op, så vi kan servicere eksisterende og nye kunder”, siger direktør Jan Garder.  

Valtec sælger og servicere Valtra-traktorer i et område strækkende fra den tyske grænse og op til en linje  nord fra Århus til syd for Ringkøbing Fjord.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.