Verdens største vogn af sin slags – sandsynligvis

Svenskere har lavet en kroghejsevogn i X-Large-udgaven.

Den svenske producent Ivarssons i Metsjö har lanceret en virkelig stor fire-akset kroghejsevogn, nemlig MetaFlex 60-75 4x. Kroghejsevognen bliver snart vist på messen E&H i Herning på den danske forhandler SD Kjærsgaards stand, og ifølge producenten er den fireakslede nyhed sandsynligvis verdens største med hensyn til totalvægt.

Vognen har en nyttelast på 30 tons og kan tage containere i længder mellem 6 og 7,5 meter. Selve vognen vejer i sig selv kun seks tons, hvilket betyder, at den løfter fem gange sin egen vægt.

MetaFlex 60-75 4x er 9 meter lang og 2.54 meter bred.

Kroghejsesystemet er baseret på Metsjös i forvejen kendte systemer med med teleskopcylindre, og det sikrer ifølge producenten en meget hurtig aflæsning, ligesom man slår på, at vognens fire aksler giver stor stabilitet, når man skal håndtere tunge laster.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.