"Vi har aldrig ligget nummer ét så længe"

På hjemmemarkedet var Fendt sædvanen tro særdeles populær i 2019. I Danmark klarer mærket sig også godt og ligger pt. på førstepladsen målt på nyregistrerede traktorer i 2020.

Tyskland er Fendts højborg, og sidste år var Fendt 724, Fendt 313 og Fendt 516 blandt de mest sælgende traktormodeller overhovedet. Førstnævnte blev i øvrigt topscorer på det tyske marked.

Herhjemme endte Fendt på en sjetteplads i 2019 med 133 nyregistrerede traktorer over 40 hestekræfter, men mærket er kommet særdeles godt fra start i 2020. Således ligger Fendt øverst over antallet af solgte traktorer med nummerplader, viser tal fra bilstatistik.dk, der også holder styr på traktorsalget i Danmark.

Selvom Fendt traditionelt set ofte kommer godt fra start i begyndelsen af et nyt år, så ligger Peter Midtiby, markedschef for Norden og Baltikum hos Fendt, ikke skjul på, at han er godt tilpas med situationen, som den ser ud pt.

"Jeg er rigtig glad. Vi har aldrig ligget nummer ét så længe i statistikken over nyregistrerede traktorer".

"Det er ikke kun vores nye 900-serie, som trækker op. Vi har solgt godt af både 500- og 700-serien, så det er absolut positivt", siger Peter Midtiby, der dog også er realistisk med hensyn til de kommende måneder, hvor han forventer at mærket må forlade tronen som nummer ét.

Ved udgangen af marts måned havde Fendt registreret 84 traktorer. Nummer to var Case IH med 77 enheder efterfulgt af John Deere på tredjepladsen med 60 enheder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.