Video: Se traktorer køre i demonstration i Holstebro
Traktorer kørte onsdag morgen gennem Holstebro for at vise sympati med landmand, der er for retten for brud på randzonelovgivningen.

Landbrugsavisen.dk var på pletten, da omtrent 25 traktorer satte i gang og kørte i demonstration gennem Holstebro onsdag morgen.

Det gjorde de for at vise sympati med Povl Blak Bojer, der er anklaget for brud på randzonelovgivningen. Selv mener han, at loven er ugyldig - ulovlig ekspropriation og i strid med grundloven.

"Ja, vi får blandt andet det ud af det, at jeg står og snakker med dig nu," siger arrangøren til LandbrugsAvisens udsendte.

Og hvorfor er landmændene mødt op?

"Det er vi for at støtte op om landbruget og for at vise, at vi gerne vil have, at landbruget skal have rettigheder," siger Jakob Hjulmand, en af deltagerne i demonstrationen.

Se videoen ovenfor, produceret af LandbrugsMediernes fotograf Torben Worsøe og med journalist Nikolaj Babis Nielsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.