Sponsoreret af MS Schippers
Svineproducent: Det skal I se på Agromek
Som du nok allerede ved, så er Danmarks største messe lige om hjørnet, og her er et lille udvalg af nyheder til svinebedrifter, som du bør ligge mærke til på Agromek.

Agromek er en kærkommen lejlighed til at blive opdateret på de nyeste produkter på markedet. MS Schippers har taget alle deres seneste nyheder med.

Du kan både se og opleve HyCare.

“Med HyCare ønsker vi at opnå bedre dyresundhed, tilvækst, bedre foderoptagelse og et mindre antibiotikaforbrug.”

Metoden kan nemt og enkelt indføres i enhver svinestald, uden store investeringer. HyCare har allerede ført til imponerende resultater i tyske, hollandske og belgiske svinestalde. Se video om HyCare 

Du kan også opleve, hvordan du kan opnå et bakteriefattigt miljø med MS Greenline. Et hurtigt og effektivt hjælpemiddel til nemt og enkelt at rengøre og desinficere stalde.

MS Greenline kan tilsluttes til en højtryksrenser, og i én arbejdsgang kan der indsæbes, spules og desinficeres. En videreudvikling af MS Greenline har givet os MS Greenline Quattro. Ved hjælp af MS Greenline Quattro kan du nemt og enkelt anvende MS Larvedød. MS Larvedød forebygger at larver udvikles til fluer. Se video om MS Greenline

En anden ting der er vigtigt for god sundhed hos dyrene, er rent drikkevand. Det sørger Total Water Care for ved at tilføre tilsætningsstoffer forbedres tarmsundheden bedst muligt. Pumpesystemet sørger for den rette dosering.

Leder du efter et tørpulver, der er klart til brug og som er velegnet til hvilepladser / båse til dyr og som giver et bedre staldmiljø? Besøg vores stand og se fordelene ved MS DryCare. En høj fugtoptagelse, en behagelig duft og uden at støve. Se videoen MS Drycare eller læs hvilke egenskaber, der er vigtige for et hygiejnepulver.

Du kan også se en demonstration af MS BIZA, som hjælper dig med at du hurtigt, hygiejnisk og effektivt kan behandle smågrise.

Dyrevenlig og smertefri aflivning af dyr er muligt med MS Nitrogen. MS Nitrogen er et hjælpemiddel der sørger for en dyrevenlig korrekt aflivning af syge dyr. Det er en innovativ, smertefri og sikker metode til aflivning. Vil du se, hvordan det virker? Kom og besøg vores stand.

Oplev også MS PigScale. Simpelt, nøjagtigt og pålideligt Plug of Play system, hvor du kan overvåge de daglige vækstdata på dine smågrise. Se videoen


Messetilbud

Hvad er en messe uden messetilbud. Ved køb af en palle MS DryCare får du lov til at dreje på lykkehjulet, hvor du kan vinde en af nedenstående flotte gevinster!

Faktaboks

Fra den 27.-30. November afholdes Agromek, den største messe i Danmark. Har du lyst til at se de seneste nyheder? Så vil vi gerne opfordre dig til at besøge vores stand i Messecenter Herning. 

Emneord MS Schippers, sponsoreret

Sponsoreret af MS Schippers

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.