Grovfoderekskursion udsættes til september

Arrangørerne af årets Grovfoderekskursion har valgt at udskyde begivenheden fra juni til september som følge af situationen med covid-19, skriver landbrugsinfo.dk

Den nye dato for ekskursionen er 10. september, og i år er to bedrifter i Vesthimmerland værter for den populære begivenhed. Det er henholdsvis Jakob Skov ved Hvalpsund og Jens og Martin Jensen ved Løgstør.

Da ekskursionen først afholdes i september, arbejdes der på at lave demonstrationer af de mest spændende majssorter og forskellige løsninger til efterafgrøder i majs. Der vil også blive mulighed for at opleve Finsnitterlab. LIVE inklusive resultater fra de 3 første slæt i græsmarken.

Arrangørerne håber, at årets korn- og halmhøst er overstået 10. september, samt at majshøsten ikke er startet før 10. september.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.