Dansk mælk til samme pris, klimaskat og ingen tabte arbejdspladser – det er kropumuligt

Selvom en del af klimaafgiften sendes tilbage til erhvervet til forskning, bliver det umuligt at bevare den nuværende mælkeproduktion og levere mælk til samme pris, hvis klimaafgiften på 1.100 kroner indføres. Så politikerne må prioritere, mener ugens klummeskribent.

I denne tid er julekalenderen med Pyrus et samlingspunkt for mange børn og forældre. Et af nissen Gyldengrøds favoritcitater om Pyrus er, at han er kropumulig.

Samme ord vil jeg sætte på den matrix, som omgiver den danske landbrugsproduktion i skæret af debatten om en klimaafgift. Tirsdag bragte de miljøøkonomiske vismænd så meget næring til debatten, at det fremstår kropumuligt at levere på de dagsordener, som vores erhverv står foran.

Hvis vi starter med prisen på det, vi...

Er du allerede abonnent? Så klik på login


Køb adgang til denne artikel

Prøv Kvæg digitalt nu

Oven i får du:
  • Fuld adgang til Kvæg universet
  • Kvæg som e-magasin
  • Ugentlige nyhedsbreve fra Kvæg
Download vores app på App Store og Google Play - LandbrugsMedierne
Prøv Kvæg digital

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.