Dyrlæger opruster: Ansætter praksisnær rådgiver
Sydjysk dyrlægeklinik ansætter agronom, som skal yde kvægrådgivning.

Tættere sparring og lettere opfølgning af to af målene bag ansættelsen af en kvægrådgiver hos Skovbjerg DyrlægeTeam ved Glejbjerg.

Det fortæller indehaver Anne Skovbjerg.

Hun har netop ansat agronom Lene Eriksen i en nyoprettet stilling som kvægrådgiver.

Lene Eriksen er bl.a. tidligere kvægrådgiver og selvstændig, ligesom hun har været ansat på Danmarks største kvægbrug, Rønhave ved Darum.

"Jeg har længe drømt om at ansætte en kvægrådgiver, men det var vigtigt at finde den rette person. Det jeg søgte har jeg fundet i Lene, fordi hun har et betydeligt bagkatalog og har fingrene helt nede i det praktiske landbrug", fortæller Anne Skovbjerg.

Med en kvægrådgiver i huset håber Anne Skovbjerg, at dyrlægeklinikken kan opnå en række synergier, herunder især tættere opfølgning på kunderne.

"I forhold til kvægrådgiverne er dyrlægerne mere hands-on. Vi besøger bedrifterne oftere end rådgiverne og får mange input med hjem. Dem kan vi hurtigere sætte i spil, når rådgiveren er i samme hus som os", lyder hendes forhåbning.

Foreløbigt er Lene Eriksen ansat 5-10 timer ugentligt, og landmændene faktureres 550 kr. pr. rådgivningstime, hvilket er tæt på det halve af rådgivning ydet af landbocentrene.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.