Overvåg kælveboksen eller dieseltanken på afstand
LudaFarms overvågningssystem kan fungere i stalde helt uden Wifi.

Flere og flere landmænd har lyst til eller behov for at overvåge dele af stalden, værkstedet eller dieseltanken.

Er du en af dem, men mangler du trådløst netværk udenfor stuehuset, er det værd at kaste et blik på løsningerne fra LudaFarm, som blev præsenteret på P. Lindbergs stand på Agromek.

Firmaets helt nye løsning med video i HD-kvalitet inkluderer sendere og modtagere, så kameraet ikke er afhængig af trådløse netværksforbindelser.

Eget net

I stalden eller værkstedet forbindes kameraet med ledning til en sender, som kan overføre signal til en modtager, som kan sættes op uden på bygningen, hvor internetforbindelsen er.

Hvis der ikke er bygninger imellem sender og modtager kan signalet overføres op til 1.250 meter.

Kablerne til henholdvis kamera og internetforbindelse fås i længder fra 9 til 16 meter.

På tv eller telefon

Billederne fra kameraet kan vises på både tv, telefon eller tablets. Det er muligt at tilkoble op til fire kameraer, og kameraerne kan fungere fra minus 20 til plus 50 grader.

Kameraet har nattesyn, kan gengive lyden, optage og registrere dyr eller menneskers bevægelse.

Prisen for det samlede anlæg er 500 euro svarende til 3.700 kroner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.