Se priserne: Slut med gratis kvægkongres - nu skal du betale

Færre udviklingsmidler betyder, at kvæginteresserede i år skal betale for at deltage i Kvægkongressen.

Når MCH Herning Kongrescenter åbner for Kvægkongressen 2018 den 26. februar, sker det med et brud på en årelang tradition.

Arrangørerne har nemlig set sig nødt til at indføre brugerbetaling på de faglige indlæg mandag og tirsdag.

En enig sektorbestyrelse med L&F, Kvægs formand Christian Lund i spidsen, vedtog forleden at indføre brugerbetaling, fordi kvægsektoren har modtaget færre midler til faglig udvikling og formidling.

»Det var ikke nogen nem beslutning, men vi må bare indse, at det er nødvendigt. Vi har set det nødvendigt at indføre en model for delvis brugerbetaling for at sikre den høje, faglige standard på kvægkongressen, som vi har tradition for,« uddyber Christian Lund.

Beretning og årsmøder fortsat gratis

Brugerbetalingen for kvægkongressen udgør cirka en tredjedel af den reelle udgift og brugerbetalingen gælder kun for de faglige indlæg samt forplejning.

Deltagelse i direktørens og formandens beretning mandag formiddag er gratis og kræver kun tilmelding. Det samme gælder programmet mandag aften med bl.a. raceforeningernes årsmøder. Prisen er fastsat, så deltagelse er billigere for landmænd end for øvrige interessenter. Ligeledes er det billigere for nummer to og efterfølgende deltagere fra samme bedrift.

»Vi håber naturligvis, at kvægbrugerne og alle andre med interesse for kvægsektoren fortsat vil se kongressen som det årlige samlingspunkt, hvor man bliver opdateret på den nyeste viden og tendenser fra ind- og udland – og dermed også en vigtig begivenhed, som er værd at betale for«, siger Christian Lund.

Her er priserne

Kvægkongres 2018 finder sted den 26. og 27. februar i MCH Herning Kongrescenter. Tilmelding til kongressen åbner den 26. januar på www.kvægkongres.dk. Her kan man allerede nu finde smagsprøver på programmet.

Betalingsmodellen for kongressen ser sådan ud:

Deltager:                                                          mandag     tirsdag      begge dage   
Landmand (CHR-nummer)                               400 kr.       600 kr.       900 kr.   
Deltager nr. 2 og flere fra samme CHR-nr.   250 kr.      300 kr.       500 kr.   
Konsulenter og øvrige interessenter             750 kr.       900 kr.    1.500 kr.   
Studerende/elever:                                           250  kr.      300 kr.       500 kr.   

Deltagelse, udelukkende i L&F Kvægs årsmøde med formandsberetning:  0 kr.

Deltagelse, udelukkende mandag aften med bl.a. raceforeningernes årsmøder. 0 kr. 

Frokost mandag: 0 kr. (hvis du deltager i eftermiddagens program), 60 kr. (hvis du kun deltager i Kvægs formandsberetning)

Middag, mandag aften (alle): 200 kr.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.