Ny markedsplads samler forpagtninger ét sted

Forpagter.dk - som LandbrugsMedierne står bag - er en ny markedsplads, der samler ønskede forpagtninger og ledige bortforpagtninger fra hele landet.

Danske landmænd er vilde med at forpagte.

Efterhånden er mere end en tredjedel af den danske landbrugsjord dyrket af en anden af ejeren. Derudover ses der også en stigende tendens i bortforpagtningen af blandt andet staldbygninger. 

Der har ikke tidligere været en samlet markedsplads for disse forpagtningsmuligheder, hvilket der nu er blevet lavet om på med den nye hjemmeside forpagter.dk.

Forpagter.dk er en helt ny markedsplads til dig, der er interesseret i at bortforpagte eller forpagte jord, stalde, siloer, gyllebeholdere eller andet til bedriften. 

Hjemmesiden - som vi hos LandbrugsMedierne udbyder - samler alle forpagtninger ét sted, så det er nemt og tilgængeligt for forpagtere og bortforpagtere at få overblik over priser, udbud og efterspørgsler i nærområdet. Derudover gør forpagter.dk det nemt at etablere kontakten mellem bortforpagter og forpagter.

Kom nemt i gang med dine fremtidige forpagtningsaftaler

Det eneste du skal gøre er, at oprette en bruger på forpagter.dk og efterfølgende en annonce, hvor du enten søger en forpagter eller en specifik forpagtning – og det er helt gratis. 

Derudover kan du også dykke ned i de forskellige forpagtningsannoncer og finde lige præcis dét, der er relevant for dig.  

Ønsker du at bortforpagte kan du:

  • Få den rigtige pris på din forpagtning ved at sammenligne din pris med andre
  • Nemt og hurtigt oprette en annonce med din bortforpagtning
  • Få potentielle forpagtere tilsendt direkte til din mail
  • Holde øje med marked og priser i dit område
  • Finde den rette forpagter til din ejendom

Ønsker du at forpagte kan du:

  • Søge i mellem flere forskellige forpagtninger
  • Oprette en annonce og søge lige den forpagtning, der passer til dig
  • Holde styr på forpagtninger indenfor dit område 

På forpagter.dk er det muligt at finde bortforpagtninger af både jord, sostalde, smågrisestalde, slagtesvinestalde, kviepensioner, kalvestalde, siloer, plansiloer, gyllebeholdere, afgræsning og jagt. 

Klik ind på forpagter.dk nu og undersøg dine muligheder nærmere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.