10 fra nyt TraktorTech: Dem her må du bare se

Det nye TraktorTech er vanen tro spækket med traktorer og maskiner. Nogle kører vi test i. Andre er gamle lig, vi fandt... ja et sted ude på vejen, nye robotter fra den store verden - eller bare fascinerende maskiner, der præger maskinmarkedet lige nu - eller gjorde det i de gode gamle dage.

Se her hvad du bl.a. kan se i det nye TraktorTech - og skynd dig at få fat i sagerne....


TraktorTech køber du via LandbrugsMediernes egen online butik.

1. MF 1200

Tilbage i december 1971 havde Massey Ferguson en spektakulær traktor med på The Royal Smithfield Show i London. Det var nemlig første gang, at MF’s nye og store knækstyrede traktor MF 1200 blev vist frem.

 

2. Ekstrem effektiv hos dansk maskinstation

Danmarks første treakslede Ploeger blev sat i drift 1. marts hos Vogn Maskinstation og har nu gået over 700 timer.

 

3. Fords umulige mission

En let traktor med en stærk motor er perfekt i manges øjne, men komponenter og dimensioner skal matche hinanden bare en lille smule. Det var ikke helt tilfældet med Ford 8210.

 

4. Nein danke. Min Fendt Favorit 824 er ikke til salg

Nein Danke. Der Traktor ist nicht zum Verkauf. Den besked fik en tysk samler for nylig, da han kontaktede Klaus Jørgensen og ville købe hans Fendt Favorit 824 fra 2002. Og det kan man godt forstå, når man læser om traktoren i TraktorTech.

 

5. Zero emission traktor - ja tak

CNH arbejder på flere fronter med klimavenlige motorer til morgendagens traktor. Nyeste skud på stammen er denne her. Læs nye detaljer om CNH's engagement i denne banebrydende amerikanske eltraktor.

 

6. Helt i skoven: John Deere 1270G fra Bruder

Jo, vi kigger også på det helt små ting - modellerne - her et nydeligt eksemplarer for skov-fans.

 

7. Det er en Bluebob

Strube eksperimenterer med en robot til sukkerroemarkerne med kendt robotteknik fra den franske robotproducent Naío.

 

8. Vi kom lige forbi en Deutz D30

Et billede på vejen kalder vi TraktorTechs nyeste genre, hvor vores fotograf og traktortester John Christensen har som fast opgave at finde noget opsigtsvækkende på vejen. Denne gang fangede øjet denne ældre Deutz. 

 

9. Lidt af en duel mellem den ældre og yngre bror

Vores venner fra Profi har igen bidraget med en storartet test. Denne gang fik de samlet to Case IH Maxxum'er fra  hver deres tidsalder. På mange punkter falder det heldigt ud for nutidens maskine - men der var faktisk også ting, som var bedre i gamle dage...

 

10. TT tester: Exceptionelt lydniveau i ny traktor-generation

John Christensen fik sig en god dag på kontoret som testkører på den nye MF 8S. Komfortmæssigt er den en lækkerbidsken med fænomenalt udsyn og rummelighed i kabinen, skriver han - og så er lydniveauet exceptionelt lavt med hjælp fra en opdelt kabine og motor.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.