100-året for ikonisk traktor hyldes i weekenden

Det var i 1923, at International Harvester præsenterede sin første Farmall-traktor. Navnet leverer stadig på udvalgte modeller i dag.

Hvis man vil mærke historiens vingesus og har traktor i blodet, så er det nu, man skal meddele sin bedste halvdel, hvor weekenden bliver tilbragt.

Motor og Traktorklubben Jylland afholder nemlig træf i Messecenter Vesthimmerland lørdag og søndag, hvor man bl.a. fejrer det store 100-års jubilæum for Farmall-traktorerne.

Veteranklubben kører sideløbende et andet tema, hvor der er fokus på maskiner til produktion af grovfoder.

Områdets Case IH-forhandler, S.D. Kjærsgaard udstiller også med nyere Case IH Farmall-modeller, så de besøgende kan se både nyt og gammelt, lyder det fra maskinhandleren i en pressemeddelelse.  

- Udstillingen blandt de mange veteranmodeller af samme mærke vil give de besøgende en hel særlig oplevelse, lyder det fra salgs- & Regionschef Vest, Brian Storgaard.

Farmall-traktorer er siden starten i 1923 blevet bygget og solgt i flere million eksemplarer.

Udstillingen starter hver dag kl. 10 og går til kl. 16.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.