Claas’ nye sejlskærebord slår igennem

Pænt nysalg af mejetærskere hos Traktor Høst - og gennebrud for sejlskæreborde.

Som importør af Claas er Danish Agro den vel nok største aktør inden for nye mejetærskere i Danmark, og salget af mejetærskere er især markant hos de fire Traktor Høst forretninger i Kolding, Hinnerup, Brønderslev og Hvam. Her melder direktør for de fire forretninger Henrik Thomsen om et tilfredsstillende salg uden benspænd fra coronaen.

»Målet hos os er, at vi til hver sæson skal sælge 30 til 35 nye mejetærskere, og det har vi nået. Årligt får vi også omkring 45 til 50 brugte mejetærskere ind, som også skal sælges videre«, siger Henrik Thomsen, der tilføjer, at det er særligt vigtigt, at kunderne får bestilt deres nye mejetærsker i september eller oktober og under alle omstændigheder inden nytår.

»Men det gælder jo generelt de fleste maskiner, og kunderne ved efterhånden godt, at det er en god idé at være ude i god tid. Det giver den fornødne tid til at klargøre dem, så alting ikke bliver i sidste øjeblik«, siger Henrik Thomsen, der tilføjer, at Claas Lexion jo er den mest solgte mejetærsker i Danmark.

Henrik Thomsen konstaterer også, at mejetærskerne bliver mere og mere selvkørende og selvtænkende, og det er også noget af det, som kunderne efterspørger.

»Og noget af det, som kunderne har interesseret sig meget for, er de nye Convio-sejlskæreborde. De har virkelig vundet indpas«, siger Henrik Thomsen.

»Men det handler ikke kun om salg. Det handler om at være til stede i høsten. Og jeg tør godt love, at vores kunder aldrig kommer til at holde stille«, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.