Danmark har fået ny traktorimportør
Helms TMT Centret er ny importør af McCormick, Valpadana og Landini. Det bliver hårdt arbejde, men vi tror på et fantastisk produkt, siger direktør.

Helms TMT Centret med base i Herning har siden brudet med Deutz-Fahr stået uden en egentlig traktorforhandling. Men 22. oktober skrev Helms under med Argo Tractors om importen af McCormick, Landini og Valpadana i Danmark. Det har Helms netop offentligjort på et pressemøde.

»Vi kommer til at fokusere på McCormick-modellerne. Landini overlader vi til Præstbro Maskiner, der på det punkt bliver vores forlængede arm.«

Det fortæller Kristian Helms, indehaver og administrerende direktør hos Helms TMT Centret.

Han er klar over, at McCormick ikke har haft høj status i Danmark. Men der er sket rigtig meget de seneste år, og McCormick står i dag med et helt nyt program af traktorer, som direktøren ser potentiale i. Og så er Argo som familievirksomhed et stort plus.

»Vi har det godt med familievirksomheder. Og i Argo Tractors er der meget kort fra bund til top, når der skal tages beslutninger. Vi har mødt rigtig stor forståelse for vores ønsker til det danske marked, og vi tror på, vi på sigt kan løfte mærket«, mener Kristian Helms, der sammen med sønnerne Jakob og Allan står bag Helms TMT Centret.

Et stort arbejde foran os

Helms TMT har netop offentliggjort det bedste regnskab i fem år. Og det på trods af, at virksomheden ikke har solgt traktorer det seneste år efter bruddet med Deutz-Fahr. Så hvorfor have et traktormærke, hvis regnskabet ser fornuftigt ud?

McCormick og Helms forhandler om importen i DanmarkMaskiner Mandag 8. oktober 2018 · 13:33

»Traktorer passer rigtig godt ind servicemæssigt i forhold til vores andre produkter. Vi har mange kunder, som har handlet traktorer hos os i en menneskealder, og dem vil vi naturligvis meget gerne tilbyde en traktor. Med McCormick kan vi i den grad levere en traktor med masser af kvalitet for pengene,« siger han.

Men Kristian Helms erkender, at der ligger et stort arbejde forude.

»Det bliver hårdt arbejde. Omvendt har vi alle muligheder for at vise, at der er plads til traktorerne på det danske marked. Traktorerne fra McCormick er ikke bare billige traktorer. Det er højmoderne, kvalitetstraktorer, hvor vi i mange tilfælde allerede kender delene. Motoren i modellerne op til 135 hestekræfter er fra Deutz, og bagtøjet er fra ZF. Og hele ekspertisen med at servicere landbruget er vi jo særdeles godt kendt med«, fremhæver Kristian Helms.

Det tredje mærke, Valpadana kommer Helms ikke til at fokusere på. I stedet vil de små traktorer fra Valpadana tages til landet i McCormick-kulør.

Du kan stifte bekendtskab med McCormick på Agromek, hvor Helms udstiller forskellige modeller af det italienske traktorprogram.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.