Efter forvirrende signaler: Importører tror ikke på traktormesse i Fredericia

Der har hersket forvirring i maskinbranchen, om Messe C vitterlig er interesseret i at holde en maskinmesse.

”Jeg tror, ideen om en traktormesse er lagt død af direktøren – vi har i hvert fald ikke hørt noget fra Messe C”.

Sådan lyder det fra flere traktorimportører til LandbrugsAvisen efter de seneste par ugers forvirrende signaler om en ny messe for traktorer og landbrugsmaskiner i november.

En række aktører i den danske maskinbranche var ellers for nylig inviteret til et frokostmøde hos Messe C i Fredericia.

Dagsordenen:

Diskutere mulighederne for en ny landbrugsmaskinmesse i Danmark på en november-termin.

Det er det tidspunkt i kalenderen, som Agromek har valgt at forlade for i stedet at afholde deres messe næste gang i januar 2021.

LandbrugsAvisen har i de seneste dage forsøgt at få en afklaring fra Messe C, om der stadig arbejdes på at stable en messe på benene, som vil være en ny konkurrent til udstilling af landbrugsmaskiner hos Agromek.

Forespørgslerne har direktør Grete Højgaard ikke svaret tilbage på. Tidligere har hun sagt til både LandbrugsAvisen og Maskinbladet, at hun ikke selv kender planerne for en ny maskinmesse – på trods af, at hendes egne folk altså har inviteret potentielle udstillere til frokostmøde om sagen hos netop Messe C.

I en samtale i sidste uge, da LandbrugsAvisen læste op fra Messe C’s eget brev til maskinfolkene, ville Grete Højgaard ikke kommentere, om Messe C en gang for alle kan oplyse, om de arbejder på en messe – eller ikke.

”Du får mig ikke til at udtale mig om, at det er noget, som bliver eller ikke bliver. Jeg kender simpelthen ikke noget til det”, lød det fra Grete Højgaard.

I mailen som Messe C har sendt rundt til en række aktører blandt traktor- og maskinimportører viser meget konkret, at Messe C var meget interesseret i at diskutere mulighederne for en ny messe i marts.

”Vi har hørt fra flere steder i maskinbranchen, at der kan være en stemning for at fastholde en november termin for en landbrugs maskinmesse i DK. I den anledning vil vi gerne inviterer dig, sammen med andre aktører i landbrugs maskinbranchen, til en frokost på MESSE C, hvor vi vil benytte lejligheden til, sammen med Jer, at diskutere mulighederne for en maskinmesse for et antal af branchens maskinforhandlere/leverandører/importører. Vi forestiller os en maskinfagmesse, der har et højt faglig niveau, demo områder, livestreaming, konferencer, branchemøder m.v. – og naturligvis en masse besøgende beslutningstagere og gode handler”, skrives der.

Messe C’s møde med brancheaktørerne blev i øvrigt aflyst på grund af corona-krisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.