I nyt TraktorTech: - Vi har været rundt og foretage 1.650 plovjusteringer

Den tidligere VM-vinder i pløjning Jens Iversen er stolt over, hvor udbredt det er blevet at tilkalde professionel hjælp for at få justeret ploven.

Hvis man kan tale om passion for pløjning, så bliver det ikke mere udtalt end her, og det var rigtigt set, da Jens Iversen, en tidligere verdensmester i pløjning, i sensommeren 2017 grundlagde rådgivningsvirksomheden Ploveksperten og året efter importvirksomheden Farmimplement, begge dele på slægtsgården i Vils på Mors.

Målet med firmaet Ploveksperten er hovedsageligt at tilbyde landmænd, forhandlere, importører og andre hjælp til at justere, fejlfinde og få det bedste ud af nye og brugte plove – samtidig med at traktorførere gerne skal opnå en større indsigt i, hvordan ploven fungerer og indstilles.

Manden bag er Jens Iversen, uddannet landbrugsmaskinmekaniker og maskintekniker - og denne omgangs 'Profilen' i årets første udgave af TraktorTech.

- Jeg kan ikke lade være med at være stolt over, at vi siden starten i 2017 har været rundt i landet og foretage ca. 1.650 plovjusteringer. Der er virkelig et behov. Jeg glemmer aldrig mine første besøg, hvor flere spurgte mig, hvad jeg ville lave, når jeg var færdig med at justere alle landets plove. Men tit får vores kunder jo en anden plov, de kommer til at røre ved indstillingen, får en anden traktor eller andet, og så ønsker de vores hjælp igen, fortæller han i interiviewt, hvor du også kan læse nærmere om betydningen af VM-titlen i hans nuværende virke som "plovekspert" og distributør af plove og plovdele.

Kæmpetest

I det nye Traktortech kan du også fordybe dig i en af Europas grundigste traktortest, som vores testhold med John Christensen i spidsen laver sammen med flere internationale parter.
Denne gang ser vi nærmere på tre stærke bud på en frontlæssertraktor, som også kan køre i marken, Valtras N 155E, Fendt 516 og John Deere 6R.150.

Du kan også læse om et sjældent maskinhus på Sjælland, som både forsyner en større griseproduktion med korn og har anskaffet sig en finsnitter til arbejdet på Tybjerggaards 2.600 hektar markdrift plus det løse.

Hvis du vil købe TraktorTech, så kan du tegne abonnement på www.landbrugsmedierne.dk.

 

 

Emneord traktortech

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.