John Deere topper stærk traktormåned

Maj blev ganske god for traktorsalget. John Deere blev mest nyregistrerede traktor.

Maj i 2018 var en bedrøvelig måned for traktorsalget i Danmark. Det er der heldigvis rettet op på i år, hvor branchen kan konstatere et langt højere niveau på nyregistreringen af traktorer med 116 nyregistrerede landbrugstraktorer mod 84 i maj sidste år.

Bag udviklingen står bl.a. en langt bedre maj for John Deere med ti flere modeller i forhold til sidste år – til i alt 26 styk for maj i år og en markedsandel på over 22 procent, når vi ser på traktorer over 30 kW.  

Case IH har i år haft en stærk start på året, og er også i maj med helt fremme med 20 nyregistreringer på andenpladsen. Foreløbigt er Case IH i spidsen, når vi ser på nyregistreringerne siden nytår med fire flere modeller i forhold til John Deere.   

For maj kan det i øvrigt bemærkes, at Valtra efter en noget sløvere april er kommet stærkt tilbage og noterer sig for 19 nyregistreringer på tredjepladsen – en enkelt frontvægt foran New Holland.

 

Traktorsalget for maj 2019

 

MærkeStyk antalMarkedsandel i pct. 
John Deere2622,4 
Case IH2017,2 
Valtra1916,4 
New Holland1815,5 
MF119,5 
Claas86,9 
Fendt76 
Deutz-Fahr65,2 
Kubota10,9 
I alt116 (sidste år 84)  

Kilde: Traktorstatistik.dk, dbi it

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.